Heb je vragen over het dragen van jullie kleintje? Of wil je juist een draagdoek of draagzak proberen. Misschien nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een draagdoek of een draagzak. Loop dan eens binnen op een van de vrijblijvende inloopochtenden of avonden die worden georganiseerd door Draagdoeken&zo.

Tijdens deze vrijblijvende inloopochtenden of avonden kan je vrijblijvend een draagdoek of draagzak proberen. De inloopochtenden zijn op elke laatste vrijdagochtend van de maand van 9.30uur t/m.12uur en de inloopavonden zijn op elke laatste donderdagavond van de maand van 19uur t/m 21.30uur en worden gehouden op de locatie van Kraamzorg&zo.

Je kunt verschillende draagdoeken of dragers zelf proberen. Oefenen doe je natuurlijk eerst met een draagpop, en heb je voldoende ervaring en vertrouwen kun je het daarna met je kindje proberen.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een gezellig praatje, het uitwisselen van ervaringen uitwisselen, een draagdoek of draagzak uitproberen en tips krijgen voor het in een draagdoek dragen van je kindje. Of je nu ervaring met het dragen van je kindje hebt of niet, de inloopochtend is vooral leuk, gezellig en informatief!

Kan je niet op een van de bovenstaande avond of ochtend en wil je toch graag langs langskomen. Neem dan contact ons op voor het maken van een afspraak.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan de inloopochtenden en avonden, aanmelden is niet nodig. De koffie, thee en limonade verzorgen wij.

Locatie
Draagdoeken&zo is gevestigd in Monster aan de Havenstraat nr 6 en is goed te bereiken met zowel auto als het OV. Er zijn in de directe omgeving ruim voldoende parkeerplekken.

Meer informatie
Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op via info@draagdoekenenzo.nl of via 06-50577666


Best verkochte producten