Waarom is het dragen van onze allerkleinste zo belangrijk?
Het dragen van onze kinderen doen we al eeuwen lang. De manier van dragen is hierin wel veranderd. De komst van de kinderwagens hebben daar onder andere verandering in gebracht. Een mooie uitvinding, want het zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt terwijl je baby kan slapen op zijn of haar rug en je kan vaak het één en ander aan boodschappen mee nemen zonder dat je moet sjouwen. Daar in tegen is voor een kind, een kinderwagen niet het meest ideale vervoersmiddel omdat het niet compleet bijdraagt aan een goede ontwikkeling van een kind. Lees hier verder »

Welke doeken zijn waar geschikt voor?
Lees hier waarvoor welke doeken geschikt zijn. Is een rekbare, een geweven, een soft structure carrier of toch een Ring sling de beste keuze. Wij hebben alle doeken op een rij gezet met meer informatie. Lees hier verder »

De voor en nadelen van het kopen van een doek of draagzak bij een winkel waar geen draagdoekconsulent aanwezig is
Draagdoeken en draagzakken, kan je overal kopen. Een winkelier zal je van alles willen verkopen maar weet vaak niet wat bij jullie past en waar er naar gevraagd moet worden om een geschikte draagdoek of draagzak voor jullie uit te kiezen. Ook een goede uitleg over het gebruik en een instructie zit er niet in. Lees hier verder »


Best verkochte producten